icon

Bezoek ons op de ITF World 2024 op 21 en 22 mei in Antwerpen.

|Meer informatie
X

Bezoek ons op de ITS, de International Tug & Salvage Convention

Op 21-23 mei aanstaande zal de ITS weer plaatsvinden, deze keer in Dubai World Trade Centre (DWTC), Hal 4, Concours 1.

De uitgelezen gelegenheid om de laatste ontwikkelingen in deze dynamische en belangrijke sector te zien en elkaar te ontmoeten.

We kijken er naar uit om u persoonlijk te ontmoeten op de ITS! Ons team van de kennissector Maritime & Offshore staat klaar om u te verwelkomen.

JBR is een onafhankelijk internationaal opererend adviesbureau met 40 jaar ervaring in strategische vraagstukken, corporate finance en herstructurering van bedrijven. Als een onafhankelijk adviesbureau heeft JBR een sterke reputatie opgebouwd in de maritieme en offshore-industrie, waar het zowel marktleiders als nicheorganisaties adviseert. Met een diepgewortelde kennis van de sleepbootsector en een uitgebreid internationaal netwerk, is JBR in staat om klanten te verbinden met de juiste mensen en middelen, en biedt het een persoonlijke benadering die klanten voor het leven bindt. Het team van JBR zet zich in om organisaties te helpen navigeren door complexe zakelijke uitdagingen, waarbij ze altijd streven naar het ontwikkelen van duurzame adviezen en het creëren van langdurige relaties.

Dit zijn de gegevens die u nodig heeft voor uw bezoek aan onze stand:

 

ITSC24 logo uitnodigng beurs Dubai

Neem persoonlijk contact op met het team

We kijken er naar uit om u persoonlijk te ontmoeten op de International Tug & Salvage Convention 2024

Wilt u een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs aangaan over het bovenstaande, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

http://Rick%20ter%20Maat

Rick ter Maat
Partner

http://Kees%20van%20Biert

Kees van Biert
Founding en Associate Partner

http://Ronald%20van%20Rijn

Ronald van Rijn
Managing Partner JBR

http://Ben%20Vree

Ben Vree
Associate

http://Alexander%20Beyleveldt

Alexander Beyleveldt
Senior Consultant Corporate Finance

http://Charlotte%20Zoller

Charlotte Zoller
Consultant Corporate Finance

http://Niklas%20Kaiser

Niklas Kaiser
Consultant Corporate Finance

http://Sonja%20Welbergen

Sonja Welbergen
Personal Assistant

Maak een afspraak

Kunt u wat denk- en verbeeldingskracht gebruiken, dan denken we graag met u mee.
Maak een afspraak in Dubai of plan een afspraak op ons kantoor in Zeist.

 

  JBR heeft 40 jaar ervaring in de Maritieme & Offshore sector 

  Opdrachtgevers zijn onder andere reders en operators van tankers en bulkcarriers, sleepbooteigenaren, offshore service operators, binnenvaartbedrijven, tank terminal operators, terminal operators, havenautoriteiten, scheepsbouwers, system integrators, ship managers, toeleveranciers voor de maritieme en offshore industrie, investeerders en bedrijven actief op het gebied van duurzaamheid.

  Hieronder enkele referenties uit de Maritime & Offshore sector:

  Bedrijven waar wij voor werken

  Een klant van JBR wordt een relatie voor het leven. Wij hebben door de jaren heen dan ook een mooi netwerk mogen opbouwen, met gewaardeerde relaties.

  Energy, Maritime & Offshore Publicaties

  Deze publicaties richt zich op actuele thema’s binnen de maritieme en offshore industrie. Elke editie belicht een specifiek sectorgerelateerd onderwerp, wat het tot een waardevolle bron maakt voor recente ontwikkelingen, markttrends en diepgaande analyses samengesteld door vooraanstaande experts in het veld.

  Daarnaast deelt JBR haar expertise en inzichten met de Energy & Environment sector via informatieve nieuwsbrieven. Deze publicaties voorzien bedrijven werkzaam in de energie- en milieubranche van belangrijke updates en strategische overwegingen. Het hoofddoel is om professionals in deze sectoren te voorzien van cruciale informatie om weloverwogen beslissingen te nemen en zakelijke kansen te identificeren.

  Ongeacht uw betrokkenheid in de maritieme en offshore industrie of de energiesector en milieuprojecten, deze nieuwsbrieven fungeren als bron om op de hoogte te blijven en uw concurrentiepositie te versterken.