vlakbij Slot Zeist

Solliciteer bij JBR

We zijn gevestigd in een statig pand in het centrum van Zeist. Ons team bestaat uit ongeveer 40 personen; partners, associates, consultants, research consultants en een belangrijke supportafdeling.

Als bij ons begint, dan start je met een persoonlijk onboarding programma met de begeleiding van een persoonlijke mentor. Je werkt direct mee met onze multidisciplinaire teams aan uitdagende projecten.

 

Neem gerust contact op met je toekomstige collega’s.

Lisan Hutten

“Mijn leercurve bij JBR is steil, ik heb in korte tijd veel geleerd door de persoonlijke betrokkenheid bij het gehele M&A traject. Interne trainingen zorgen voor de nodige skills en dichten het gat tussen de theorie van de universiteit en de praktijk op de werkvloer.”

Lisan begon in februari 2021 als Stagiaire Corporate Finance bij JBR. Inmiddels is ze in dienst als Business Analyst.

 

Boudewijn van de Hart

“Ik kwam met JBR voor het eerst in contact op het RSG conference in maart 2020. Op dat congres volgde ik de M&A workshop van JBR. De informele samenwerking en open houding van Rocher, Rick, Melvin en Iemke zorgde voor een warm beeld van de sfeer bij JBR.”

Boudewijn is op 29 maart 2021 gestart als Trainee Consultant. Hij werkt nu als Business Analyst.

 

Charlotte Zoller

“Na mijn master Financial Economics in Rotterdam ben ik bij JBR als trainee begonnen. Daarvoor maakte ik al kennis met JBR tijdens mijn stage en later, toen ik aan mijn masterscriptie begon, als werkstudent. Het open, gedreven, maar ook gezellige JBR team, de uitdagende leeromgeving en de klantgerichte en persoonlijke manier van werken spreken mij heel erg aan.

Intussen heb ik de stap naar consultant gemaakt. Het werken aan veel verschillende, uitdagende projecten, in combinatie met veel vertrouwen en brede verantwoordelijk, hebben ervoor gezorgd dat ik deze stappen heb kunnen maken. ”

Charlotte werkt als Consultant Corporate Finance.

 

Rick ter Maat

“Ik ging na mijn bachelor Bedrijfseconomie en master Finance aan de Rijksuniversiteit Groningen direct bij een corporate finance kantoor aan de slag. Daar raakte ik betrokken bij bedrijfsovernames en waardering- en financieringsvraagstukken.”

Rick werkt sinds september 2015 bij JBR als Consultant, hij is inmiddels Partner. Rick is beëdigd als Register Valuator.

Harold Brummelhuis

“Fusies en overnames zijn mijn specialiteit. Ik heb al veel ondernemers begeleid; na mijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit werkte ik zes jaar bij Rembrandt Fusies & Overnames, een dochter van de Rabobank. Inmiddels werk ik alweer 11 jaar bij JBR.”

Harold werkt sinds juni 2012 bij JBR als Senior Consultant, hij is inmiddels Principal Consultant.

Het pand van JBR Strategy, Corporate Finance & Restructuring in Zeist

Waar houdt JBR zich mee bezig?

Met vraagstukken die bedrijven eindeloos doen wikken en wegen.
Wat is mijn bedrijf waard? Zal die investering zichzelf wel terugverdienen? Moeten we onze groei met eigen of met vreemd vermogen financieren?
Is het nu het juiste moment om mijn bedrijf te verkopen en hoe ziet het potentiële koperslandschap eruit? We kennen de dilemma’s waar bedrijven voor staan en helpt hen alle scenario’s helder te krijgen om te komen tot een verantwoorde en stevig onderbouwde beslissing. We brengen de meest complexe kwesties terug tot de kern.
Wil jij een sterk groeipad dankzij intellectueel uitdagende opdrachten, als onderdeel van een hecht team binnen een informele werksfeer, gekoppeld aan een internationale dimensie? Dan maken wij graag kennis met jou.