Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt het contactformulier invullen of een verzoek tot terugbellen achterlaten.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

http://JBR%20geeft%20advies%20aan%20klanten%20die%20actief%20zijn%20in%20de%20sector%20Food%20&%20Agri

JBR dé juiste keuze

sector kennis

Dedicated team

We staan u als Food& Agri ondernemer bij op het gebied van strategische vraagstukken, corporate finance en herstructurering. Werkt u met JBR aan een transactie of opdracht, dan werkt u altijd met hetzelfde team. Op die manier kunnen wij de meeste toegevoegde waarde leveren.

Internationaal netwerk

In de Food&Agri sector is al een langere tijd een tekort aan arbeidskrachten. Dat heeft het gebruik van technologie, zoals sensoren, internet of things en kunstmatige intelligentie, in bijvoorbeeld de kas doen versnellen. Deze opdrachten overstijgen de landsgrenzen. Daarom zijn we lid van het internationale REACH M&A netwerk waarbij internationale vraagstukken voor u opgepakt worden.

Track record

Wij hebben succesvol onderdelen binnen de food- en agri-industrie geadviseerd (meelproducten, bakkerijen, (groot-)handel, technologische innovaties, snacks en kwekerijen). JBR heeft een uitgebreide en actuele sectorkennis, een persoonlijke benadering en een hands on-mentaliteit.

http://Diepgaande%20sectorkennis

Dedicated team

http://Jarenlange%20ervaring

Internationaal netwerk

http://Onafhankelijk%20en%20transparant

Track record

Voedselzekerheid

In 2050 zal de wereldbevolking zijn gegroeid van 7 naar 10 miljard mensen. Om tegemoet te komen aan de vraag naar voedsel van gezondere en welvarender mensen, zal de wereldwijde voedselproductie met minstens 60% moeten groeien. Tegelijkertijd ontstaan beperkingen in de beschikbaarheid van land, natuurlijke hulpbronnen, en arbeidskracht.

Dit zijn grote uitdagingen voor iedereen, die deels naar meer efficiëntie, digitalisering en technologie vragen. Aan de andere kant komt de trend naar efficiëntie en massaproductie, mede door de bijbehorende klimaatimpact, bij delen van de maatschappij steeds meer onder druk.

De herziening naar duurzaam en lokaal voedsel lijkt ook door de huidige ontwikkelingen te zijn bekrachtigt.

 

JBR geeft advies aan klanten die actief zijn in de sector Food & Agri

Maak een afspraak met onze sectorspecialisten

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande graag een keer willen sparren met één van onze adviseurs, dan staan wij hier geheel voor open.

Sterker nog, wij kijken ernaar uit!

 

http://Harold%20Brummelhuis

Harold Brummelhuis
Principal

http://Een%20zwart-wit%20foto%20van%20Frank%20Hermans%20die%20lacht

Frank Hermans
Associate

http://Sten%20Welboren

StenWelboren
Business Analyst