icon

Bezoek ons op de ITF World 2024 op 21 en 22 mei in Antwerpen.

|Meer informatie
X

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt het contactformulier invullen of een verzoek tot terugbellen achterlaten.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

JBR geeft advies aan klanten die actief zijn in de sector Digital & Technology

SaaS businessmodel transformatie

Een onderneming met een Software-as-a-Service (SaaS) businessmodel wordt doorgaans gewaardeerd tegen significant hogere multiples, dan een onderneming met een traditioneel (on-premise) software businessmodel, als gevolg van de terugkerende in plaats van eenmalige inkomsten.

Gecombineerd met een groeiende vraag naar ondernemingen met ‘asset light’ en schaalbare businessmodellen, maakt dit de (gedeeltelijke) verkoop van SaaS bedrijven aantrekkelijker dan ooit. Hoge omzetgroei en een laag klantenverloop vormen belangrijke drijvers voor de waarde van een SaaS bedrijf en zullen daarom topprioriteit moeten krijgen om waarde te creëren.

We adviseren u graag bij de financieel-strategische transformatie naar een SaaS businessmodel of het identificeren en optimaliseren van belangrijke SaaS waardedrijvers.

http://JBR%20geeft%20advies%20aan%20klanten%20die%20actief%20zijn%20in%20de%20sector%20Industrial%20Markets

JBR dé juiste keuze

sector kennis

Dedicated team

Afhankelijk van uw sector en vraag wordt er een dedicated team samengesteld met adviseurs die u helpen met uw vraagstuk. We hebben een uitgebreide ervaring binnen de Digital & Technology sector op zowel strategisch als corporate finance en herstructureringgebied.

Internationaal netwerk

JBR heeft naast een kantoor in Nederland ook een kantoor in België met een sterke focus op de Digital & Technology sector. Wij werken samen aan opdrachten die de landsgrenzen overstijgen. JBR is tevens lid van het internationale REACH M&A netwerk waarbij internationale vraagstukken gezamenlijk opgepakt worden.

Track record

Het team met de ervaren adviseurs van Digital & Technology werkt sectoroverstijgend voor opdrachtgevers onder andere Raad voor Commissarissen, DGA’s of dochterondernemingen en corporate venturing units.

http://Diepgaande%20sectorkennis

Dedicated team

http://Jarenlange%20ervaring

Internationaal netwerk

http://Onafhankelijk%20en%20transparant

Track record

Maak een afspraak met onze sectorspecialisten

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande graag een keer willen sparren met één van onze adviseurs, dan staan wij hier geheel voor open.

Sterker nog, wij kijken ernaar uit!

 

http://Rocher%20Hulst

Rocher Hulst
Principal

http://Merijn%20Veltkamp

Merijn Veltkamp
Associate

http://Valentijn%20Destoop

Valentijn Destoop
Associate