icon

Bezoek ons op de ITF World 2024 op 21 en 22 mei in Antwerpen

|Meer infomatie

JBR 40 jaar: Een moment om vooruit te kijken.

Terwijl we ons 40-jarig jubileum vieren, kijken we niet alleen terug op onze prestaties uit het verleden, maar kijken we vooral vooruit naar de toekomst met optimisme en vastberadenheid. We zijn vastbesloten om onze rol als vertrouwde adviseur en partner voor onze klanten voort te zetten, terwijl we blijven streven naar groei, innovatie en succes.

Dit jubileum is een mijlpaal, die ons terugvoert naar onze bescheiden start in Rotterdam in 1984 en ons naar de voorhoede van corporate finance- en strategieadvies heeft gebracht, nu gevestigd te Zeist.

Onze wortels liggen in Rotterdam, waar onze oprichters, Jeltsma, van Biert en Randoe, in 1984 het fundament legden voor JBR. Alleen de B – van Kees van Biert – is nog verbonden aan JBR. Hoewel ons kantoor al sinds de vroege jaren negentig Rotterdam heeft verlaten, blijft onze band met de maritieme en offshore-sector onverminderd sterk.

Bij JBR staat onze klant altijd centraal. Wij zijn niet slechts adviseurs; wij zijn partners voor het leven. Met een wereldwijd perspectief en een scherp oog voor de belangrijkste uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd, streven we ernaar om concrete kansen te identificeren en tastbare resultaten te behalen.

pand van JBR in Zeist
Consultants werken samen bij JBR Strategy, Corporate Finance en Restructuring

Succes vier je samen.

Ons succes komt voort uit de kracht van onze mensen – een diverse groep van ervaren professionals en jonge talenten die de kern vormen van ons bedrijf. Bij JBR omarmen we een cultuur van samenwerking en voortdurende verbetering, waarbij we streven naar excellentie in alles wat we doen.

Samen met onze medewerkers en klanten vieren we niet alleen ons verleden, maar omarmen we vooral de spannende mogelijkheden die de toekomst biedt. Bij JBR geloven we dat onze beste dagen nog voor ons liggen.

In het jubileumjaar organiseren we verschillende evenementen waarin we de toekomst laten zien en laten beleven.

Dit is het jubileu logo 2024 40 jaar JBR

Neem persoonlijk contact op met het team

We kijken er naar uit om u persoonlijk te ontmoeten in ons pand of tijdens een evenement

 

http://Ronald%20van%20Rijn

Ronald van Rijn 🇳🇱
Managing Partner JBR

http://Rick%20ter%20Maat

Rick ter Maat 🇳🇱
Partner

http://Kees%20van%20Biert

Kees van Biert 🇳🇱
Founding en Associate Partner

http://Caspar%20van%20der%20Geest

Caspar van der Geest 🇳🇱
Partner

http://Iemke%20Imhof

Iemke Imhof 🇳🇱
Manager Business Operations