icon

Bezoek ons op de ITF World 2024 op 21 en 22 mei in Antwerpen.

|Meer informatie
X

Kwaliteit

Professionalisering.

We doen niet alleen wat we beloven en hebben onze processen op orde, maar we werken ook continue aan ons vakmanschap. Ons motto is: morgen beter worden dan vandaag’. We zetten ons voortdurend in voor verdere professionalisering van het vakgebied, van ons bureau en van onze individuele consultants.

Morgen beter worden dan vandaag.

 

De partners van JBR: Rick ter Maat, Caspar van der Geest en Ronald van Rijn

Logo van REACH, REACH is ons cross-border M&A-netwerk waarin onafhankelijke adviesbureaus samenwerken om de beste resultaten voor hun cliënten te behalen.

Onze kwaliteitsnormen

JBR werkt met een internationaal M&A-netwerkREACH M&A –  een internationaal netwerk met meer dan 30 corporate finance adviesbureaus

JBR is lid van de ROA (Raad van Organisatie Adviesbureaus) Algemene voorwaarden van de ROA

We zijn ISO 9001:2015 en ACP gecertificeerd (met uitzondering van JBR Interim Executives, JBR Mandaat, JBR Governance en JBR BeLux). De certificeerder CIIO heeft hiervoor de Maatstaf ontwikkeld, deze Maatstaf is ontwikkeld vanuit de praktijk van een kennisintensieve organisatie en biedt houvast voor een inspirerend kwaliteitsmanagementsysteem

We zijn ingeschreven bij DFCA (Dutch Corporate Finance Association)

We zijn ingeschreven bij DTA (Dutch Turnaround Association)

Managing partner Ronald van Rijn is lid van de European Association of Certified Turnaround Professionals (EACTP)

JBR beschikt over drie Registered Valuators (lid van de NIRV, Nederlands Instituut voor Registered Valuators)

 

 

De klant staat centraal bij JBR

Doen wat we beloven.

De ISO (proces)- en ACP (inhoudelijk advies)-certificering bieden een extern beoordeelde kwaliteitsgarantie voor onze opdrachtgevers. De combinatie van beide certificaten heeft niet alleen praktische voordelen, maar sluit ook aan op onze manier van werken waarbij we niet alleen doen wat we beloven en onze processen op orde hebben, maar ook continu werken aan ons vakmanschap.