http://Rocher%20Hulst http://Rocher%20Hulst

Rocher Hulst

Principal

  • Sector: Digital & Technology
  • Dienst: Corporate finance

‘By doubting we come to inquiry, through inquiring we perceive the truth.’

Na het succesvol doorlopen van diverse universitaire studies op het vlak van Economie, Finance, Accounting en Financieel Recht, begon ik mijn corporate finance loopbaan in ondernemend Rotterdam. In 2015 maakte ik de overstap naar JBR, waarna ik in 2017 een postdoctorale studie op het vlak van M&A en bedrijfswaardering heb voltooid en nu ben ingeschreven als Register Valuator bij het NiRV.

Bovenstaande quote van de Franse middeleeuwse filosoof Pierre Abélard reflecteert mijn karakter goed. Ik ben analytisch en onderzoekend van aard en probeer zaken vanuit meerdere of alternatieve invalshoeken te bekijken en inhoudelijk te onderbouwen. Daarnaast ervaren opdrachtgevers mij als een toegewijd consultant met een grote drive om het beste resultaat voor hem of haar te bereiken.

De Corporate Finance praktijk van JBR biedt hierbij de ideale combinatie van deal gedreven M&A transacties en intellectueel uitdagende waarderingsvraagstukken. Samen met mijn collega’s doen we er alles aan om onze opdrachtgevers te helpen hun financiële en strategische doelen te realiseren in vaak once in a lifetime situaties met significante belangen.

Alle referenties

Mijn referenties.

Type actualiteit
Alle referenties