http://Rogier%20Tigchelaar http://Rogier%20Tigchelaar

Rogier Tigchelaar

Senior Consultant Corporate Finance

  • Sector: Maritime & Offshore, Energy & Materials Transition
  • Dienst: Corporate finance

‘It’s not the strongest species that survives, nor the most intelligent, but the most responsive to change.’

Verandering is een essentieel aspect binnen het bedrijfsleven. Als corporate finance adviseur ben ik me volledig bewust van de impact die verandering kan hebben op organisaties. Het vermogen om te anticiperen op nieuwe kansen en marktontwikkelingen is cruciaal voor het behoud van een concurrentievoordeel. Daarnaast is het ook belangrijk om te kunnen omgaan met veranderingen die voortkomen uit gebrek aan bedrijfsopvolging.

In mijn rol als corporate finance adviseur help ik organisaties bij het aanpakken van financiële vraagstukken en het uitvoeren van transacties, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen en de benodigde veranderingen kunnen doorvoeren. Echter, mijn drijfveer reikt verder dan puur financieel succes. Ik streef ernaar een positieve impact te hebben op de samenleving als geheel, en daarom richt ik mij met name op de dynamische en boeiende energiesector.

Met een academische achtergrond, waaronder een MSc BA in Investment Management en het behalen van alle niveaus van het prestigieuze CFA-programma, beschik ik over de kennis en expertise om complexe financiële en organisatorische vraagstukken aan te pakken. Mijn ervaring als beleggingsstrateeg bij Kempen heeft me in staat gesteld om strategisch inzicht te ontwikkelen en proactief te reageren op veranderingen.

Als adviseur bij JBR heb ik de unieke kans om nauw samen te werken met opdrachtgevers en hen te begeleiden bij het vinden van innovatieve oplossingen. Samen zorgen we ervoor dat uw organisatie klaar is voor de toekomst