http://Charlotte%20Zoller http://Charlotte%20Zoller

Charlotte Zoller

Consultant Corporate Finance

  • Sector: Maritime & Offshore
  • Dienst: Corporate finance

‘Eyes on the stars, feet on the ground.’

Deze quote betekent voor mij doelen stellen en vooruitkijken, maar tegelijkertijd met beide benen op de grond blijven staan. Zo verlies jezelf niet en blijf je benaderbaar voor anderen.

Na mijn master Financial Economics in Rotterdam ben ik bij JBR als trainee begonnen. Daarvoor maakte ik al kennis met JBR tijdens mijn stage en later, toen ik aan mijn masterscriptie begon, als werkstudent. Het open, gedreven, maar ook gezellige JBR team, de uitdagende leeromgeving en de klantgerichte en persoonlijke manier van werken spreken mij heel erg aan.

Intussen heb ik de stap naar consultant gemaakt. Het werken aan veel verschillende, uitdagende projecten, in combinatie met veel vertrouwen en brede verantwoordelijk, hebben ervoor gezorgd dat ik deze stappen heb kunnen maken. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en wil verder doorgroeien.

Elke opdracht, elke klant, elk project vereist een andere aanpak. In mijn werk verdiep ik mij graag in wat er nodig is om bedrijven te adviseren op het gebied van financiële en strategische vraagstukken. Ik leer graag de klant en de onderneming kennen, om vervolgens een bijpassend plan te bedenken.

 

 

 

Alle referenties

Mijn referenties.

Type actualiteit
Alle referenties