Evenement

JBR Governance IDFA event

Dit jaar is een mijlpaal voor JBR, want we vieren dat we 40 jaar bestaan!

Om dit jubileum te vieren vond in het Vondelparkpaviljoen in Amsterdam  op 1 februari een boeiende bijeenkomst plaats. Het evenement was gericht op de praktische, ethische en morele uitdagingenm waarmee participatiecommissarissen worden geconfronteerd.

 

 

 

Auteur: Daan Steenbergen
  • Managing Partner JBR Governance
  • LinkedIn
JBR Governance IDFA event

Het evenement werd geleid door Prof. Dr. Mijntje Lückerath-Rovers, een vooraanstaande autoriteit op het gebied van Corporate Governance, bekend van haar werk en recente boek “Morele Dilemma’s in de Boardroom”.
Het programma bood een verhelderende verkenning van verschillende IDFA-filmfragmenten, onder leiding van Lückerath-Rovers en gefaciliteerd door Robbert Braak, een expert in leiderschapsontwikkeling met behulp van visuele media. De fragmenten werden zorgvuldig gekozen om discussies en reflecties uit te lokken over de complexe kwesties waar commissarissen mee te maken krijgen.

De bijeenkomst bood een inspirerende gelegenheid voor deelnemers om na te denken over de cruciale rol van participatiecommissarissen in moderne bedrijfspraktijken en nieuwe inzichten op te doen die waardevol zijn voor hun professionele trajecten.

Na een enerverende middag werd de bijeenkomst afgesloten met een informele borrel, waar gasten de kans kregen om na te praten en hun gesprekken voort te zetten.

 

 

 

Dit is het jubileu logo 2024 40 jaar JBR

Neem persoonlijk contact op met het team dat het evenement heeft georganiseerd

Maak een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor

http://Daan%20Steenbergen

Daan Steenbergen
Managing Partner JBR Governance

http://Zwart%20witte%20foto,%20Brigitte%20Huisman%20lacht%20naar%20de%20camera

Brigitte Huisman
Business Developer