icon

Bezoek ons op de ITF World 2024 op 21 en 22 mei in Antwerpen

|Meer infomatie

Nieuws

JBR M&A Young Professionals Event

Dit jaar is een mijlpaal voor JBR, want we vieren dat we 40 jaar bestaan!

Om dit jubileum te vieren organiseerden wij afgelopen donderdag ons eigen Young Professionals event. Speciaal voor onze โ€˜jongeโ€™ vakgenoten in de M&A sector en aanverwant

 

 

 

Auteur: Thomas van Amerongen ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ
  • Senior Consultant Corporate Finance
  • LinkedIn
JBR M&A Young Professionals Event

Om het 40-jarige bestaan te vieren van JBR nodigden we โ€˜jongeโ€™ vakgenoten in de M&A sector en aanverwant uit voor het Young Professionals event.

We waren in het prachtige pand van Capital C Amsterdam waar we samen kwamen om te ontmoeten, te leren en te delen.

Thijs Verheul ertelde over het ontstaan van United Wardrobe. Tijdens zijn studententijd kwam een studievriend met het idee om een โ€˜marktplaatsโ€™ speciaal voor kleding te maken. Een pakkend verhaal over creativiteit, samenwerking, ondernemerschap, een vleugje onervarenheid en doorzettingsvermogen. Dit samen heeft geleid tot het opzetten van het succesvolle United Wardrobe. Dat Thijs uiteindelijk eind 2020, vรณรณr zijn dertigste, verkocht heeft aan het bekende Vinted.

Na dit verhaal was het tijd voor een ontspannen borrel. Onder het genot van een hapje en een drankje konden we elkaar ontmoeten en verder kletsen over wat we zojuist gehoord hadden.

We hebben genoten om het JBR jubileum samen met deze young professionals te vieren. En we kijken uit naar de komende jaren van innovatie en ontmoeting.

 

 

๐‰๐๐‘ ๐Œ&๐€ ๐˜๐จ๐ฎ๐ง๐  ๐๐ซ๐จ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ๐ฌ ๐„๐ฏ๐ž๐ง๐ญ 2024 met borrelDe presentatie van Thijs Verheul op het ๐‰๐๐‘ ๐Œ&๐€ ๐˜๐จ๐ฎ๐ง๐  ๐๐ซ๐จ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ๐ฌ ๐„๐ฏ๐ž๐ง๐ญM&A adviseurs op het ๐‰๐๐‘ ๐Œ&๐€ ๐˜๐จ๐ฎ๐ง๐  ๐๐ซ๐จ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ๐ฌ ๐„๐ฏ๐ž๐ง๐ญNapraten met Thomas op het ๐‰๐๐‘ ๐Œ&๐€ ๐˜๐จ๐ฎ๐ง๐  ๐๐ซ๐จ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ๐ฌ ๐„๐ฏ๐ž๐ง๐ญNapraten tijds de borrel na het ๐‰๐๐‘ ๐Œ&๐€ ๐˜๐จ๐ฎ๐ง๐  ๐๐ซ๐จ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ๐ฌ ๐„๐ฏ๐ž๐ง๐ญ Capital C is de locatie van het het ๐‰๐๐‘ ๐Œ&๐€ ๐˜๐จ๐ฎ๐ง๐  ๐๐ซ๐จ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ๐ฌ ๐„๐ฏ๐ž๐ง๐ญ

Dit is het jubileu logo 2024 40 jaar JBR

Neem persoonlijk contact op met het team dat het evenement heeft georganiseerd

Maak een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor

http://Thomas%20van%20Amerongen

Thomas van Amerongen ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ
Senior Consultant Corporate Finance

http://Lisan%20Hutten

Lisan Hutten ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ
Business Analyst

http://Zwart%20witte%20foto,%20Brigitte%20Huisman%20lacht%20naar%20de%20camera

Brigitte Huisman ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ
Business Developer