http://Suut%20Tang http://Suut%20Tang

Suut Tang

Consultant Corporate Finance

  • Dienst: Corporate finance

‘It’s far better to buy a wonderful company at a fair price than a fair company at a wonderful price.’

Het bovenstaande citaat benadrukt dat men bij een potentiële transactie ook andere aspecten moet overwegen dan enkel en alleen “de prijs”.

Elk bedrijf is uniek en heeft een bepaalde positie en dynamiek binnen haar industrie, waardoor het van belang is om goed gedefinieerde antwoorden te verkrijgen op de essentiële vragen bij een mogelijke transactie.

Met onze kennis en ervaringen in de disciplines Strategy, Corporate Finance & Restructuring is JBR in staat een holistische kijk te geven op een potentiële transactie, zodat onze opdrachtgevers deze inzichten kunnen meenemen in de besluitvorming.

Als consultant bij JBR ben ik betrokken bij diverse strategisch-financiële vraagstukken in verschillende industrieën. Met mijn academische achtergrond in Economics & Business (BSc) en Accounting & Finance (MSc) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en voorgaande werkervaring bij een internationaal strategiehuis, ben ik in staat om het team te versterken en om samen de essentiële vragen bij een potentiële transactie te beantwoorden.

 

 

Alle referenties

Mijn referenties.

Type actualiteit
Alle referenties