icon

Bezoek ons op de ITF World 2024 op 21 en 22 mei in Antwerpen

|Meer infomatie
http://Boudewijn%20van%20der%20Hart http://Boudewijn%20van%20der%20Hart

Boudewijn van der Hart 🇳🇱

Business Analyst

  • Dienst: Corporate finance

‘Elk proces is anders, een tevreden opdrachtgever is altijd het streven.’

Hetgeen mij het meest aanspreekt in corporate finance is dat elk proces anders is, omdat geen bedrijf hetzelfde is. Er is geen standaardprocedure bij het doorlopen van een M&A traject en die diversiteit zorgt elke keer voor nieuwe uitdagingen. Daarentegen is het doel achter deze uitdagingen altijd het naar behoren uitvoeren van de verwachte diensten voor de opdrachtgever. Een tevreden opdrachtgever is het doel waar JBR en ikzelf naar streven.

Na mijn bachelor Economics and Business Economics in Groningen heb ik in 2021 de Master Financial Economics in Rotterdam afgerond. In datzelfde jaar ben ik als Trainee aangesloten bij JBR. Vervolgens ben ik in het jaar daarop doorgestroomd naar de functie Business Analyst.

Het in teamverband uiteenzetten van bedrijven is in mijn ogen de meest leerzame uitdaging binnen corporate finance. Daarnaast is het ook bewerkstelligen en onderhouden van een gelukkige samenwerking met de opdrachtgever een belangrijk deel van de sleutel naar succes.

Wat mij gelukkig maakt in mijn werk bij JBR is de directe en prettige samenwerking. De open houding van JBR zorgt voor een fijne en welkome werkomgeving voor zowel collega’s als opdrachtgevers.

Alle referenties

Mijn referenties.

Type actualiteit
Alle referenties