http://Alexander%20Rutten http://Alexander%20Rutten

Alexander Rutten

Business Analyst

  • Dienst: Strategy

‘A vision without a strategy remains an illusion.’

Iedereen kan een bepaalde visie hebben over zijn of haar bedrijf, maar zonder een uitgewerkte en doordachte strategie zullen ze nooit ver komen. Hier bij JBR is het ons doel om iedere opdrachtgever een goed uitgewerkte strategie te overhandigen, waar zij hun visie voor het bedrijf mee kunnen behalen. Dit is wat ik leuk vind om te doen, een opdrachtgever helpen om hun visie tot werkelijkheid te brengen.

Na mijn Bachelor Werktuigbouwkunde in Delft ben ik voor 1,5 jaar vertrokken naar Barcelona. Hier ben ik begonnen aan mijn Master Technology and Engineering Management, die ik in juli 2022 heb afgerond. Vervolgens ben ik een paar maanden later in november 2022 aangenomen als Trainee Strategy bij JBR.

Vanaf het eerste gesprek met JBR merkte ik dat de sfeer het hier een erg prettige werkomgeving maakt om zo het beste uit jezelf en de opdracht te halen. Ik zal bij JBR mijn analytisch inzicht vanuit de technische achtergrond gebruiken om zo tot de juiste conclusies te komen die de opdrachtgever nodig heeft om het bedrijf de goede richting op te sturen.

Alle referenties

Mijn referenties.

Type actualiteit
Alle referenties