icon

Bezoek ons op de ITF World 2024 op 21 en 22 mei in Antwerpen.

|Meer informatie
X

Debt Advisory

Een sterke financiële basis vormt het kloppend hart van uw bedrijf. Schuldenadvies, ofwel ‘Debt Advisory’, is een essentieel onderdeel van financieel management en strategische besluitvorming voor bedrijven. Of het nu gaat om herfinanciering, herstructurering of het aantrekken van nieuwe financiering, een gedegen schuldenadvies kan de financiële positie van een onderneming versterken en zorgen voor een stabiele toekomst.

Bij JBR begrijpen we dat elke onderneming uniek is en dat de financieringsbehoeften variëren. Daarom bieden we op maat gemaakt advies dat is afgestemd op de specifieke financiële behoeften en doelstellingen van uw bedrijf. Met meer dan 30 jaar ervaring in financieel advies en een diepgaande kennis van de markt, zijn we goed gepositioneerd om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Ons Debt Advisory team werkt nauw samen met u om de optimale financieringsstructuur voor uw onderneming te bepalen. We analyseren uw huidige schuldenportefeuille, identificeren mogelijkheden voor herfinanciering of herstructurering en adviseren over de beste financieringsoplossingen die passen bij uw strategische doelstellingen.

Bij JBR geloven we dat een proactieve benadering van schuldenbeheer essentieel is voor het succes van een onderneming. Ons doel is om u te voorzien van de tools en het advies dat u nodig heeft om geïnformeerde beslissingen te nemen en uw bedrijf te positioneren voor duurzame groei.

Ronald van Rijn van JBR adviseert klanten bij debt advisory

Uw partner in financieel advies

Strategisch financieel beheer

In de dynamische wereld van vandaag is het essentieel voor bedrijven om niet alleen hun huidige financiële positie te begrijpen, maar ook om vooruit te kijken en strategische financiële plannen te ontwikkelen die duurzame groei en stabiliteit waarborgen. Strategisch financieel beheer gaat verder dan de dagelijkse financiële operaties; het richt zich op de langetermijnvisie en zorgt ervoor dat financiële middelen op de meest effectieve manier worden ingezet om bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

  • Financiële Analyse: We voeren een grondige analyse uit van uw financiële gegevens om inzicht te krijgen in de huidige prestaties en toekomstige groeimogelijkheden.
  • Risicobeheer: We identificeren potentiële financiële risico’s en ontwikkelen strategieën om deze te beperken, zodat uw bedrijf beschermd is tegen onvoorziene omstandigheden.
  • Investeringsstrategie: We adviseren over waar en hoe te investeren, zodat u het maximale rendement op uw investeringen behaalt.
  • Kapitaalstructuur: We helpen bij het optimaliseren van de kapitaalstructuur om de kosten van kapitaal te minimaliseren en de aandeelhouderswaarde te maximaliseren.
  • Budgettering en Prognoses: We ondersteunen bij het opstellen van realistische budgetten en financiële prognoses die de groeiambities van uw bedrijf ondersteunen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het veld, biedt JBR een unieke combinatie van diepgaande financiële expertise en strategisch inzicht. Onze benadering is erop gericht om bedrijven te helpen floreren in zowel voorspoedige als uitdagende tijden. Laat ons uw partner zijn in het navigeren van de complexiteiten van strategisch financieel beheer en samen bouwen aan een financieel robuuste toekomst voor uw onderneming.

Ons onderscheidend vermogen

Bij JBR gaan we verder dan alleen cijfermatige analyses. We begrijpen dat herstructurering invloed heeft op alle facetten van een onderneming, van de bedrijfscultuur tot de toekomstvisie. Onze adviseurs combineren hun financiële expertise met een diep begrip van de menselijke dimensie van verandering. Met ervaring in diverse sectoren bieden we oplossingen op maat, afgestemd op de specifieke uitdagingen van uw organisatie. Samenwerken met u, streven we ernaar een organisatie te vormen die klaar is voor de toekomst, waarbij we elke stap begeleiden om de beste resultaten te waarborgen.

Bij JBR staat uw succes centraal. We bieden een objectieve kijk en onpartijdig advies, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld. Onze toewijding zorgt ervoor dat elk financieel traject soepel en in lijn met uw verwachtingen en ambities verloopt.

Elke onderneming is uniek, en daarom verdient u een unieke aanpak. Onze adviseurs bieden oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften, zodat u voorbereid bent op elke financiële uitdaging en de waarde van uw onderneming kunt optimaliseren.

Uw tevredenheid en succes zijn onze prioriteiten. Vanaf de eerste strategische planning tot de implementatie en daarbuiten, bieden wij uitgebreide ondersteuning. Ons doel is om u door elk stadium te begeleiden, zodat u met vertrouwen en gemoedsrust uw financiële doelen kunt bereiken.

http://Twee%20mannen%20schudden%20de%20hand%20bij%20JBR

JBR dé juiste keuze

Expert in financiering

Onafhankelijk en transparant

We werken altijd vanuit een onafhankelijke adviesrol. Een open manier van zakendoen, die inmiddels heel wat opdrachtgevers aan ons heeft gebonden en menig ambassadeur oplevert.

Diepgaande sectorkennis

JBR adviseert en begeleidt bedrijven in sectoren waar de belangen en uitdagingen groot zijn — Maritime & Offshore, Energy & Environment, Healthcare, Food & Agri, Industrial Markets en Digital & Technology.

Dedicated teams

We werken nauw samen met u in specifiek samengestelde projectteams, bestaande uit corporate finance adviseurs, strategen en researchers. De adviseurs van JBR fungeren graag als vertrouwd sparringpartner en zijn gecommitteerd om voor u het beste resultaat te bereiken. Die werkwijze wordt door klanten zeer gewaardeerd.

http://Onafhankelijk%20en%20transparant

Onafhankelijk en transparant

http://Diepgaande%20sectorkennis

Diepgaande sectorkennis

http://Jarenlange%20ervaring

Jarenlange ervaring

Neem persoonlijk contact op met het team

Wilt u een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs aangaan over het bovenstaande, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

http://Ronald%20van%20Rijn

Ronald van Rijn
Managing Partner JBR

http://Caspar%20van%20der%20Geest

Caspar van der Geest
Partner

http://Harold%20Brummelhuis

Harold Brummelhuis
Principal