Interview

Gijs Hulscher sluit zich aan bij JBR om expertise in Energy & Environment te benutten

Gijs Hulscher, een professional met een bewezen staat van dienst op het gebied van duurzaamheid en operationele optimalisatie, is toegetreden tot JBR Strategy als associate. Zijn recente overstap markeert een gerichte verschuiving naar de Energy & Environment sector, waar duurzaamheid en transitie centraal staan.

Auteur: Gijs Hulscher
Gijs Hulscher van JBR adviseert bedrijven in de sector Energy & Environment

Met een achtergrond als COO en CIO bij The Seaweed Company, waar hij actief betrokken was bij projecten die gericht waren op duurzame landbouw- en voedseloplossingen, brengt Gijs waardevolle expertise met zich mee naar JBR. Zijn beslissing om terug te kernen naar de offshore- en hernieuwbare energiesector met een focus op go-to-market strategie van nieuwe technologieën en data-gedreven optimalisatie van maritieme logistiek, illustreert zijn gerichte focus op het bevorderen van duurzame innovatie.

“De transitie naar besparing en verduurzaming in de Energy & Environment sector biedt unieke mogelijkheden voor impact en groei,” merkt Gijs op. “Het is een terrein dat aansluit bij mijn professionele doelstellingen en persoonlijke waarden.”

Gijs heeft zijn ervaring opgebouwd in eerdere rollen, waaronder strategische posities bij Siemens Wind Power, waar hij zich bezighield met engineering, strategie en nieuwe technologieën in de offshore-industrie.

Zijn toetreding tot JBR, een gerenommeerd strategisch consultancybureau met een sterke reputatie in de Energy & Environment sector, biedt Gijs de kans om zijn ervaring en netwerk te gebruiken en te ontwikkelen. Zijn doel is om samen met het team van consultants en businessanalisten betekenisvolle opdrachten uit te voeren, gericht op duurzame oplossingen en impactvolle projecten.

“Het is een boeiende stap in mijn loopbaan om de expertise van JBR te benutten en een positieve bijdrage te leveren aan een sector die in het hart duurzaamheid draagt,” voegt Gijs toe.

De toetreding van Gijs tot JBR vertegenwoordigt niet alleen een professionele verschuiving, maar ook een versterking van de capaciteiten in de Energy & Environment kennissector. Zijn focus op duurzaamheid en zijn ervaring beloven een waardevolle toevoeging te zijn aan de voortdurende inspanningen om innovatie en verandering te stimuleren in deze cruciale sector.

 

Neem persoonlijk contact op, voor een afspraak of meer informatie

Gijs Hulscher
Associate