JBR M&A transactie

Croonwolter&Dros en Cruxin

JBR trad op als M&A adviseur voor Croonwolter&Dros.

Het dealteam van JBR Corporate Finance bestaat uit:
Rik van Meirhaeghe.

Auteur: Rik van Meirhaeghe

Croonwolter&Dros neemt system integrator Cruxin over

Croonwolter&dros, dochteronderneming van TBI, is verheugd om de overname van Cruxin B.V. in Capelle a/d IJssel, onderdeel van het beursgenoteerde technologiebedrijf TKH Group NV (TKH), bekend te maken.

Feiten en cijfers

Croonwolter&dros

Croonwolter&dros  is een technisch dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatiewetenschappen.

  • Croonwolter&dross, onderdeel van TBI Holding B.V., is het grootste technische bedrijf van Nederland, met meer dan 140 jaar ervaring
  • De onderneming is actief in de marktsegmenten utiliteitsbouw, Industrie, Infra en Marine & Offshore
  • De activiteiten van Cruxin zijn waardevol voor Croonwolter&dross en denken door deze overname synergieën te creëren als resultaat van betere, intelligentere en duurzamere oplossingen, die leidend zullen zijn in de markt

 

 

Cruxin

Cruxin is een Nederlandse system integrator, gespecialiseerd in ontwerp en engineering van geïntegreerde technische oplossingen.

  • Cruxin is onderdeel van het beursgenoteerde technologiebedrijf TKH Group NV, brengt beveiligings- en veiligheidssystemen en proces kritische communicatiesystemen samen tot integrale oplossingen
  • Naast deze activiteiten bieden ze ook de gebruiksinstellingen en de service & onderhoud van deze oplossingen
  • Het bedrijf zal worden afgewikkeld als een onafhankelijke entiteit in Dordrecht en gaat nauw samenwerken met GBBS, de high-end security integrator van Croonwolter&dros

 

16 april 2020

Persbericht

Croonwolter&dros, dochteronderneming van TBI, is verheugd om de overname van Cruxin B.V. in Capelle a/d IJssel, onderdeel van het beursgenoteerde technologiebedrijf TKH Group NV (TKH), bekend te maken.

Cruxin is een Nederlandse system integrator, gespecialiseerd in het ontwerpen en engineeren van geïntegreerde technische oplossingen, waarbij beveiligings- en veiligheidssystemen en proceskritieke communicatiesystemen worden samengevoegd tot integrale oplossingen. Daarnaast verzorgt Cruxin de ingebruikstelling, de service en het onderhoud van deze oplossingen.

Care, Building, Infra en Parking Met als motto “intelligentie door technologie” is technisch dienstverlener Croonwolter&dros aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen binnen de Industrie, Utiliteit en Infra. In onze zoektocht naar innovatie houden wij de markt nauwlettend in de gaten naar nieuwe mogelijkheden en kansen om ons dienstenpallet te verbreden.

Met de overname van Cruxin, verstevigt Croonwolter&dros haar positie in de markten Care, Building, Infra en Parking.

Neem persoonlijk contact op met het dealteam

http://Rik%20van%20Meirhaeghe

Rik van Meirhaeghe
Managing Partner JBR Belux