JBR M&A transactie

Compleet Mensenwerk en Woonzorgnet

JBR trad op als M&A adviseur voor Woonzorgnet.

Het dealteam van JBR Corporate Finance bestaat uit:
Caspar van der Geest, Thomas van Amerongen en Melvin Zandstra.

Compleet Mensenwerk en Woonzorgnet bundelen krachten

Vanaf 13 april 2022 bundelen Compleet Mensenwerk en Woonzorgnet hun krachten. Compleet Mensenwerk biedt naast woonbegeleiding en ambulante begeleiding ook dagbesteding, job coaching, re-integratie en participatiebegeleiding gericht op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Feiten en cijfers

Woonzorgnet

Woonzorgnet is een middelgrote zorgverlener die mensen met een GGZ-indicatie ondersteunt

  • Woonzorgnet – onderdeel van ORPEA Groep – biedt zorg aan mensen met een GGZ-indicatie in wonen, sociale relaties, werk en zinvolle dagbesteding.
  • De overname biedt Woonzorgnet een sterke geïntegreerde aanpak voor de sociale psychiatrie en stelt de nieuwe combinatie in staat te profiteren van toekomstige synergieën, waardoor een duurzaam platform voor geestelijke gezondheidszorg op de lange termijn ontstaat
  • JBR trad op als buy-side M&A adviseur van Woonzorgnet terwijl Houthoff assisteerde als juridisch adviseur

Compleet Mensenwerk

Compleet Mensenwerk s een particuliere zorginstelling die psychiatrisch of psychosociaal kwetsbare (jong)volwassenen ondersteunt om deel te nemen aan de samenleving.

  • De drie aandachtsgebieden van Compleet Mensenwerk zijn re-integratie, ambulante begeleiding en begeleid wonen
  • Compleet Mensenwerk is uniek in de manier waarop zij een integraal concept van sociale psychiatrie hebben dat gebaseerd is op zinvolle participatie en daarnaast een plek in de samenleving te behouden, gericht op psychiatrisch of psychosociaal kwetsbare mensen
  • Greywood Fiscalisten heeft Compleet Mensenwerk begeleid tijdens het gehele verkooptraject

13 april 2022

Persbericht

Vanaf 13 april 2022 bundelen Compleet Mensenwerk en Woonzorgnet hun krachten. Compleet Mensenwerk biedt naast woonbegeleiding en ambulante begeleiding ook dagbesteding, job coaching, re-integratie en participatiebegeleiding gericht op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Compleet Mensenwerk heeft oprichter Marc Visschers de afgelopen 9 jaar een professionele en onderscheidende organisatie binnen het sociaal domein neergezet. Compleet Mensenwerk is gevestigd in Wageningen en Druten en heeft als verzorgingsgebied Nijmegen Rivierenland en Food Valley.

Dat betekent een goede regionale aansluiting en een aanvullende dienstverlening met de huidige dochterondernemingen van Orpea Nederland in de GGZ; Woonzorgnet, PGZ en Zorggroep ’t Zicht. Deze krachtenbundeling zorgt daarmee voor een nog sterkere verbinding tussen zorg en participatie binnen het Sociaal domein.

Neem persoonlijk contact op met het dealteam

http://Caspar%20van%20der%20Geest

Caspar van der Geest
Partner

http://Thomas%20van%20Amerongen

Thomas van Amerongen
Senior Consultant Corporate Finance

http://Melvin%20Zandstra

Melvin Zandstra
Consultant Corporate Finance