icon

Bezoek ons op de ITF World 2024 op 21 en 22 mei in Antwerpen

|Meer infomatie

Overname-advies

Uw bedrijf verkopen of juist een bestaande onderneming kopen? Bedrijfsovername is bepaald geen gemakkelijk thema. JBR is de ervaren en onafhankelijke partner als het gaat om uw vragen op het gebied van fusies en overnames. Wij bieden deskundig en op maat gesneden overname-advies.

Samen met u maken onze adviseurs een overnameadvies en zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren, adviseren en het gehele overnameproces kunnen begeleiden.

Met onze ruime ervaring in overname-advies hebben we een diepgaand begrip van de complexiteit van overnameprocessen. We zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap, van het initiëren van de transactie tot aan de uiteindelijke afronding. We werken nauw samen met u en andere adviseurs om uw doelen en wensen te begrijpen en een strategie op maat te ontwikkelen die het beste past bij uw bedrijf en situatie.

JBR consultants adviseren klanten bij fusies of overnames

Overname-advies: De weg naar groei en succes

Wanneer is professioneel overname-advies relevant?

Onze deskundige adviseurs zijn goed bekend met de uitdagingen en kansen die gepaard gaan met bedrijfsovernames, of u nu een geschikte koper zoekt voor uw bedrijf, uw bedrijf wilt laten groeien door middel van fusies en acquisities, strategische partnerschappen wilt aangaan of op zoek bent naar potentiële investeerders. We streven ernaar om samen met u te anticiperen op mogelijke obstakels en oplossingen te vinden om deze te overwinnen. Onze aanpak is pragmatisch en resultaatgericht, gericht op het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen en het creëren van waarde op de lange termijn.

Of u nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar uitbreidingsmogelijkheden of een groter bedrijf dat strategische groei wil realiseren, wij staan klaar om u te helpen uw visie te verwezenlijken. Met ons overname-advies kunt u met vertrouwen belangrijke beslissingen nemen.

Wij staan klaar om u te ondersteunen bij diverse vraagstukken door middel van onze uitgebreide dienstverlening, brede kennis en ruime ervaring op het gebied van Corporate FinanceStrategyRestructuring en Interim & Governance.

Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel en betrouwbaar overname-advies.

Ons onderscheidend vermogen

Bedrijfsovername adviseurs van JBR: Uw gids naar gemoedsrust en succes

Wij zijn er voor u, ongeacht of het nu gaat om het overnemen van een directe concurrent om uw producten, diensten, klanten en marktaandeel uit te breiden of het aankopen van een bedrijf buiten uw kernactiviteit vanwege veelbelovende voordelen. Dankzij de bedrijfsovername-adviseurs van JBR kunt u genieten van gemoedsrust en vertrouwen, wetende dat u wordt bijgestaan door ervaren adviseurs die uw belangen voorop stellen. Wij streven ernaar om optimaal kansen en resultaten voor uw bedrijf te creëren, en zorgen ervoor dat een succesvolle overname uw inspanningen en opofferingen recht doet.

Objectieve blik en neutraal advies is onze bekwaamheid voor uw succes! Wij zijn er voor u met onze toewijding, expertise en zorgvuldigheid voor elk detail. Wij zullen ervoor zorgen dat uw bedrijfsoverdracht soepel verloopt en aan uw verwachtingen en doelstellingen voldoet.

Onze bedrijfsovername adviseurs helpen u met advies dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en uitdagingen. Wij bieden praktische oplossingen die u kunnen helpen bij het overwinnen van obstakels en het maximaliseren van waarde tijdens het overdrachtsproces.

Bij JBR streven we naar een uitzonderlijke ervaring voor u gedurende het gehele bedrijfsoverdrachtsproces. Onze ondersteuning is uitgebreid, van de initiële planning en strategieontwikkeling tot de daadwerkelijke transactie en nazorgfase. Wij zijn er klaar voor u te begeleiden en te adviseren, zodat u met vertrouwen en gemoedsrust door het proces kunt gaan.

http://Twee%20mannen%20schudden%20de%20hand%20bij%20JBR

Waarom JBR?

JBR dé juiste keuze

Onafhankelijk en transparant

We werken altijd vanuit een onafhankelijke adviesrol. Een open manier van zakendoen, die inmiddels heel wat opdrachtgevers aan ons heeft gebonden en menig ambassadeur oplevert.

Diepgaande sectorkennis

JBR adviseert en begeleidt bedrijven in sectoren waar de belangen en uitdagingen groot zijn — Maritime & Offshore, Energy & Environment, Healthcare, Food & Agri, Industrial Markets en Digital & Technology.

Dedicated teams

We werken nauw samen met u in specifiek samengestelde projectteams, bestaande uit corporate finance adviseurs, strategen en researchers. De adviseurs van JBR fungeren graag als vertrouwd sparringpartner en zijn gecommitteerd om voor u het beste resultaat te bereiken. Die werkwijze wordt door klanten zeer gewaardeerd.

http://Onafhankelijk%20en%20transparant

Onafhankelijk en transparant

http://Diepgaande%20sectorkennis

Diepgaande sectorkennis

http://Jarenlange%20ervaring

Jarenlange ervaring

Neem persoonlijk contact op met het team

Wilt u een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs aangaan over het bovenstaande, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

http://Ronald%20van%20Rijn

Ronald van Rijn 🇳🇱
Managing Partner JBR

http://Caspar%20van%20der%20Geest

Caspar van der Geest 🇳🇱
Partner

http://Rick%20ter%20Maat

Rick ter Maat 🇳🇱
Partner

http://Rocher%20Hulst

Rocher Hulst 🇳🇱
Principal