Persbericht

Lancering van REACH cross-border M&A

6 mei 2024, Dublin, Ierland

We zijn blij om aan te kondigen dat we een wereldwijd partnerschap voor cross-border fusies en overnames (M&A) hebben gelanceerd onder de nieuwe naam REACH.
REACH brengt 24 M&A-adviesbureaus samen, actief in 30 landen, voorheen bekend als Global M&A Partners, die al meer dan twintig jaar samenwerken. REACH is gespecialiseerd in middelgrote markttransacties en geeft advies aan private equity-fondsen, zakelijke klanten en familiebedrijven over het verkopen, afstoten, verwerven of samenvoegen van bedrijven.

Auteur: Ronald van Rijn

In de afgelopen vijf jaar hebben we goed geluisterd naar wat onze klanten nodig hebben. We hebben geleerd dat de sleutel tot succes bij internationale deals ligt in het samenstellen van het juiste team. Dit team bestaat uit experts die veel weten over verschillende sectoren en lokale markten, succesvolle deals hebben gedaan, goed samenwerken en de hele tijd naast de klant blijven staan tijdens het hele proces.

Omdat we goed hebben geluisterd naar de feedback van onze klanten, hebben we REACH opgericht voor internationale fusies en overnames. Onze klanten werken direct samen met een team van internationale adviseurs die eerdere deals hebben gedaan, de juiste expertise hebben en hen tijdens het hele proces ondersteunen.

De teams van REACH combineren kennis van verschillende sectoren en lokale markten. Ze hebben bewezen succesvolle deals te kunnen sluiten en hebben connecties met belangrijke beslissers. Sinds 2010 hebben onze teams meer dan 700 internationale deals succesvol afgerond. We gebruiken onze gezamenlijke kennis en inzicht in lokale markten om kopers en verkopers te vinden die anderen misschien missen.

Dit alles zorgt ervoor dat onze klanten zich gerust voelen tijdens het proces, en dat we de deal succesvol kunnen afsluiten.

Ivan Alver, voorzitter van REACH: “We zijn blij met de lancering van onze nieuwe organisatie REACH, die de kernwaarden en vaardigheden van onze mensen en bedrijven vertegenwoordigt. We hebben naar de markt geluisterd en ons aangepast om onze klanten te helpen slagen bij internationale deals. Ons team van ervaren dealmakers brengt zowel diepe sectorkennis als uitgebreide lokale kennis mee. Onze samenwerking stelt ons in staat om snel te werken over verschillende landen, culturen en tijdzones, zelfs in moeilijke situaties. Deze unieke eigenschap is nu de kern van onze partnerschapscultuur bij REACH.”

Sinds 2010 hebben onze adviseurs bij REACH meer dan 1.800 internationale en nationale deals afgerond, met een totale waarde van meer dan €60 miljard. Dit maakt ons een van de meest actieve en succesvolle M&A-organisaties ter wereld.

Voor meer informatie over REACH cross-border fusies en overnames, kunt u onze website bezoeken op www.reachma.com.