http://Mirthe%20Lantman http://Mirthe%20Lantman

Mirthe Lantman

Senior Consultant Strategy

  • Sector: Maritime & Offshore, Energy & Environment
  • Dienst: Strategy

‘Maatwerk is hier standaard.’

Iedere klant en ieder project, groot of klein, vraagt om een eigen benadering. Het is elke keer een uitdaging hier op de juiste manier op in te spelen en gedegen maatwerk te leveren.

De diversiteit aan klanten en de verschillende sectoren waarin JBR actief is maakt ieder project volstrekt uniek. Dit geldt ook voor ons groeiende portfolio aan internationale opdrachten, waarbij naast de specifieke klantvraag, de dynamiek met lokale culturen en gebruiken belangrijk is. JBR toont betrokkenheid, luistert naar de klant, vraagt door en gaat altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant.

Kortom, JBR levert gedegen maatwerk.

Na mijn studie bedrijfskunde met als specialisatie strategie en organisatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam ben ik sinds 2011 werkzaam bij JBR. Sinds mijn start bij JBR heb ik meerdere rollen vervult. Inmiddels werk ik met veel plezier als senior consultant strategy binnen een leuk en hecht team.

Binnen mijn functie adviseer ik voornamelijk klanten in de sectoren maritime & offshore en energy & environmental services, zowel in het binnenland als het buitenland. Ik richt mij hierbij op verschillende strategische vraagstukken; van het begeleiden van het gehele proces van het formuleren van een bedrijfsstrategie tot een specifiek strategisch thema.

Daarnaast draag ik vanuit strategisch oogpunt bij aan transactie- en financieringsprocessen en herstructurering trajecten. Eén en ander vanuit een combinatie van gedegen proceskennis en specifieke sectorkennis, waardoor organisaties in staat zijn te anticiperen op nieuwe (markt)ontwikkelingen.

Samen met mijn klanten, partners en de andere leden in het projectteam, werk ik stap voor stap toe naar duurzame resultaten voor de klant en toon hierbij een volledig commitment. Het is voor mij de voortdurende uitdaging om de juiste oplossing voor de klant te realiseren. Goede frequente communicatie en vertrouwen in elkaar en de gekozen aanpak is hierbij cruciaal.

Alle referenties

Mijn referenties.

Type actualiteit
Alle referenties