http://Gustian%20van%20der%20Linde http://Gustian%20van%20der%20Linde

Gustian van der Linde

Senior Consultant Corporate Finance

  • Sector: Energy & Environment, Food & Agri
  • Dienst: Corporate finance

‘Werk samen met mensen van wie je iets kunt leren.’

Door je met gemotiveerde, nieuwsgierige en leuke mensen te omringen blijf je van elkaar leren. Je houdt elkaar scherp, komt samen tot nieuwe ideeën en evalueert wanneer iets achteraf beter had gekund. Dit geldt op inhoudelijk vlak, maar zeker ook op persoonlijk vlak. Interessant aan mijn rol als adviseur vind ik het om continue met nieuwe bedrijven bezig te zijn. Om te zien welk product zij aanbieden, hoe het business model in elkaar steekt en wat de cultuur is van het bedrijf.

Na het afronden van mijn studies Finance en Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan als consultant in financieringsadvies (debt advisory). Hier begeleide ik ondernemingen bij het aantrekken van nieuwe financiering voor bijv. overnames of andere grote investeringen. Hier is ook mijn interesse in corporate finance advies en overnametrajecten ontstaan.

Bij JBR houd ik mij bezig met financiële analyses, het bouwen van financiële modellen, advisering rondom (her)financieringstrajecten en het begeleiden van fusie en overname trajecten. Dit over de volle breedte van de sectoren waarin JBR actief is, met een focus op de Food & Agri en Energy & Environment sectoren.