Sectorfocus en trackrecord

Energie en Materialen Transitie

Onze sectorfocus op Energie en Materialen Transitie en de bewezen trackrecord stelt ons in staat de kansen en uitdagingen die u ervaart te doorgronden. Als onafhankelijke sparringpartner staan wij klaar om u te helpen complexe vraagstukken te doorgronden en scenario’s helder in kaart te brengen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen en uw strategische doelen kunt realiseren.

Onafhankelijk advies

Wij werken vanuit een onafhankelijke adviesrol, wat ons veel opdrachtgevers en ambassadeurs heeft opgeleverd. Onze klanten zijn besluitvormers bij energieleveranciers, overheden en bedrijven die zich richten op duurzaamheid en innovatie. Met een focus op internationale samenwerking bieden wij high-value consulting, ondersteund door een uitgebreid netwerk en een bewezen trackrecord.

Sectorkennis en netwerk

JBR adviseert bedrijven met grote belangen en uitdagingen. Onze expertise omvat strategische vraagstukken, corporate finance en herstructurering. Onze professionals volgen actief marktontwikkelingen en bieden toekomstgerichte inzichten.

 

Ons trackrecord.

Logo van IJselland Technologie

Hoe werken we voor uw sector

Van strategie tot M&A.

Door onze focus en onze sectorkennis zijn er een aantal (verkoop-)mandaten die eigenlijk alleen bij ons terecht komen. Wij zijn door de sectorkennis die we in huis heb­ben ook de logische keus voor een ondernemer of captain of industry. Die kennis en focus zorgt ervoor zorgen dat de telefoon juist bij ons rinkelt.

Maak een afspraak met onze sectorspecialisten

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande graag een keer willen sparren met één van onze adviseurs, dan staan wij hier geheel voor open.

Sterker nog, wij kijken ernaar uit!

http://Ronald%20van%20Rijn

Ronald van Rijn
Managing Partner JBR

http://Rik%20van%20Meirhaeghe

Rik van Meirhaeghe
Managing Partner JBR Belux

http://Rogier%20Tigchelaar

Rogier Tigchelaar
Senior Consultant Corporate Finance

http://Jelmer%20Haites

Jelmer Haites
Business Analyst

http://Alexander%20Rutten

Alexander Rutten
Business Analyst

Gijs Hulscher
Associate

http://Merijn%20Veltkamp

Merijn Veltkamp
Associate

Ons internationale M&A netwerk.

REACH is ons cross-border M&A-netwerk waarin onafhankelijke adviesbureaus samenwerken om de beste resultaten voor de cliënten te behalen.

Sinds 2010 hebben de adviseurs bij REACH meer dan 1.800 internationale en nationale deals afgerond, met een totale waarde van meer dan €60 miljard. Dit maakt ons één van de meest actieve en succesvolle M&A-organisaties ter wereld.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt het contactformulier invullen of een verzoek tot terugbellen achterlaten.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.