Bezoek ons op de Offshore Energy Exhibition & Conference

Op 28 en 29 november aanstaande zal de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) weer plaatsvinden in RAI Amsterdam. De uitgelezen gelegenheid om de laatste ontwikkelingen in deze dynamische en belangrijke sector te zien en elkaar te ontmoeten.

We kijken er naar uit om u persoonlijk te ontmoeten op de Offshore Energy Exhibition! Ons team van de kennissectoren Maritime & Offshore en Energy & Environment staan klaar om u te verwelkomen.

JBR is een onafhankelijk internationaal opererend adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring in strategische vraagstukken, corporate finance en herstructurering van bedrijven. JBR is gerenommeerd in de Maritime & Offshore sector en de Energy sector en adviseert zowel toonaangevende spelers in deze sectoren als organisaties die actief zijn in nichesegmenten bij het maken van strategische keuzes, het begeleiden van acquisities, investeringen/ desinvesteringen, waarderingen en (her) financieringen.

Hier zijn de gegevens die u nodig heeft voor uw bezoek aan onze stand. U kunt onze stand eenvoudig vinden op de plattegrond met ons standnummer:

 

Neem persoonlijk contact op met het team

We kijken er naar uit om u persoonlijk te ontmoeten op de Offshore Energy Exhibition!

Wilt u een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs aangaan over het bovenstaande, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

http://Ronald%20van%20Rijn

Ronald van Rijn
Managing Partner JBR

http://Rick%20ter%20Maat

Rick ter Maat
Partner

http://Kees%20van%20Biert

Kees van Biert
Founding en Associate Partner

http://Rocher%20Hulst

Rocher Hulst
Principal

http://Rogier%20Tigchelaar

Rogier Tigchelaar
Senior Consultant Corporate Finance

http://Margo%20Blikman

Margo Blikman
Senior Consultant Research

http://Alexander%20Beyleveldt

Alexander Beyleveldt
Senior Consultant Corporate Finance

http://Charlotte%20Zoller

Charlotte Zoller
Consultant Corporate Finance

http://Alexander%20Rutten

Alexander Rutten
Trainee Strategy Consultant

GijsHulscher
Associate

http://Een%20zwart-wit%20foto%20van%20Frank%20Hermans%20die%20lacht

Frank Hermans 🇧🇪
Associate

http://Jan%20Kalisvaart

Jan Kalisvaart
Managing Partner JBR Mandaat

Maak een afspraak

Kunt u wat denk- en verbeeldingskracht gebruiken, dan denken we graag met u mee.
Maak een afspraak in de RAI of plan een afspraak op ons kantoor in Zeist.

 

  JBR heeft meer dan 30 jaar ervaring in de Maritieme & Offshore sector 

  JBR heeft meer dan 35 jaar ervaring in de Maritime & Offshore sector.
  Opdrachtgevers zijn onder andere reders en operators van tankers en bulkcarriers, sleepbooteigenaren, offshore service operators, binnenvaartbedrijven, tank terminal operators, terminal operators, havenautoriteiten, scheepsbouwers, system integrators, ship managers, toeleveranciers voor de maritieme en offshore industrie, investeerders en bedrijven actief op het gebied van duurzaamheid.

  Hieronder enkele referenties uit de Maritime & Offshore sector:

  Bedrijven waar wij voor werken

  Een klant van JBR wordt een relatie voor het leven. Wij hebben door de jaren heen dan ook een mooi netwerk mogen opbouwen, met gewaardeerde relaties.

  Energy, Maritime & Offshore Publicaties

  Deze publicaties richt zich op actuele thema’s binnen de maritieme en offshore industrie. Elke editie belicht een specifiek sectorgerelateerd onderwerp, wat het tot een waardevolle bron maakt voor recente ontwikkelingen, markttrends en diepgaande analyses samengesteld door vooraanstaande experts in het veld.

  Daarnaast deelt JBR haar expertise en inzichten met de Energy & Environment sector via informatieve nieuwsbrieven. Deze publicaties voorzien bedrijven werkzaam in de energie- en milieubranche van belangrijke updates en strategische overwegingen. Het hoofddoel is om professionals in deze sectoren te voorzien van cruciale informatie om weloverwogen beslissingen te nemen en zakelijke kansen te identificeren.

  Ongeacht uw betrokkenheid in de maritieme en offshore industrie of de energiesector en milieuprojecten, deze nieuwsbrieven fungeren als bron om op de hoogte te blijven en uw concurrentiepositie te versterken.